Filippiiniläinen keittiö
With a twist

Hei herkkusuu, oletko valmis?!

Tänä kautena tarjoilemme makujen kirjoa. Menuussa esiintyy keittiön erikoisena The Seafood Adobo, ja muita rantatunnelmia hiveleviä annoksia, kuten Chicken BBQ. Myös yleisösuosikit kuten Timppa's Pork Charsiu pysyvät ruokalistallamme. Menu on raikas, rohkea ja tribuutti filippiinien saarille. Tuo perheesi ja ystäväsi kokeilemaan aito Pobre kokemus!


Tervetuloa!

Menu

Yes, me kuljetamme!

Pobre on nyt Woltissa. Nauti filippiiniläisistä herkuista mukavasti kotona tai konttorilla. Isompaa (12 annoksia tai enemmän) tilausta tehdessänne pyydämme olemaan yhteydessä meihin!

Tilaa Woltista

Pobre listattu yhdeksi parhaista ravintoloista Helsingissä

"Kampin Kortteliin avannut filippiiniläinen Pobre on yksi vuoden pirteimmistä ravintolauutuuksista. Ravintolapäivän pop up -kokeiluista aloittaneet kuusi nuorta filippiiniläiskokkia ovat luoneet rennon paikan, jonka ruoka on herkullista ja tasoonsa nähden edullista modernia filippiiniläistä ruokaa. Pobren innoitus on perinteisissä klassikoissa ja katuruuassa, mutta toteutus on astetta kunnianhimoisempi. Pobren lounas on syystäkin suosittu ja pieni ravintola on jatkuvasti täynnä."

Lähde: Helsingin vuoden 2018 parhaat uudet ravintolat

Varaa pöytä

Pobresta sanottua

Lue myös asiakkaidemme arvosteluja: Google, TripAdvisor ja Facebook.

“Great food, great atmosphere, nice and quick service and perfect portion sizes! It was our first time going but absolutely not the last! Great place!”


Felix L / Google 1.2.2022

“Pikatestissä Kampin korttelin filippiiniläinen ravintola Pobre, jonka annokset ovat tuhteja ja rapea possu on täysosuma”


Helsingin Sanomat 25.7.2018

“Unbelievably tasty food of high quality. Small and cozy place where the service is good.”


Google reviews 10.1.2019

“Tried lunch in Pobre and it was really delicious. I ordered the crispy pork with caramel sauce and rice noodles. It was tasty, also the portion size was very big. Good customer service and a great location. Overall, totally recommend this new Fillipino touch in Helsinki.”


Priyanka B / Google 1.11.2021

“Herkullista ruokaa ja täysin uusia makuja itselleni. Olisin voinut syödä koko pikku purkillisen valkosipuli-chili kastiketta, joka aina tuodaan pöytään lisämausteeksi. Lohiannos alkuruokana, ravut ja tofu pääruokana olivat kertakaikkiaan maistuvia. Pöytävaraus kannattaa tehdä, pikku ravintola oli koko illan ihanan täynnä.”


Roosanen / TripAdvisor 22.9.2021

“"Pobre nousee ehdottomasti suosituslistalle, ja aika hyvä vuosi saa olla, jos tämä ei nouse vuoden tärkeimpien uutuuksien kärkijoukkoon."”


Sylvi.fi 7.4.2018

“Ruoka on valmistettu rennolla otteella, mutta kuitenkin suurella sydämellä – nimittäin sen maistaa ruoassa.”


Rakkaudesta ruokaan 20.2.2018

“Pobre's lunch is to die for. It has been on my mind even weekends.”


Google arvostelut 20.3.2019

Pobren kundit

Helmi

Helmi

Nero

Nero

Jing

Jing

Char

Char

Thor

Thor

Julian

Julian

Emilia

Emilia

Justine

Justine

Paul

Paul

Poochie

Poochie

Oletko jo kokenut uuden ravintolamme PAISANOn? Tervetuloa kokemaan New Filipino keittiömme seuraava taso.